Adventskalenderpussel – Med superjuligt motiv av Abraham Hunter

Den här unika adventskalendern består av 24 numrerade askar som ska öppnas mellan 1 och 24 december. Varje ask innehåller 42 pusselbitar som tillhör en specifik del av ett 1008-bitarspussel, och din uppgift är att bygga ihop en ny del av pusslet varje dag.

I lucka 1 får du pusselbitarna till det övre vänstra hörnet och sedan lägger du helt enkelt till nya sektioner dagligen. När du lagom till julafton lägger den sista biten i det nedre högra hörnet är pusslet färdigt.

Hög kvalité
Pusslet är gjort av hård papp med en matt yta och tavelliknande struktur. Motivet är en magiskt julig målning av den amerikanske konstnären Abraham Hunter. Inkluderat i förpackningen är också ett blad med en bild på det färdiga pusslet samt instruktioner på sex olika språk (svenska, engelska, franska, tyska, spanska och italienska). Det färdiga pusslet är 70 x 50 cm stort.

För alla
Eftersom du vet vilka pusselbitar som hör till vilken del av pusslet blir det här pusslet automatiskt lite enklare än andra 1000-bitarspussel. Det positiva med det är att pusslet blir extra familjevänligt, men pusslets olika sektioner har också olika svårighetsgrad. Så vissa dagar kommer antagligen vara ganska oproblematiska medan andra dagar kommer bjuda på en utmaning även för riktiga pusselexperter.

Återanvändbart
Vill du inte limma ihop pusslet och rama in det? Inga problem. Tack vare siffror på baksidan av pusselbitarna kan du istället lägga tillbaka bitarna i askarna och använda pusslet igen ett annat år – eller ge bort det.

Tillverkarens "inga saknade bitar"-garanti
När ett pussel tillverkas finns det alltid en liten risk att en bit försvinner i tillverkningsprocessen eller på grund av misstag när pusslet packas. Om det skulle saknas en bit i just ditt pussel kommer tillverkaren av pusslet skicka en ersättningsbit utan kostnad. Information om hur det går till finns i förpackningen.

Antal bitar: 1008, uppdelat på 24 askar med 42 bitar i varje ask.

Storlek på det färdiga pusslet: 70 x 50 cm.

Storlek på förpackningen: 29.2 x 26.2 x 4.6 cm.

Tillverkare: Mindmade (www.mindmade.com).