Everyone’s an Expert – Ett roligt och politiskt debattspel för besserwissrar

Från skaparna av Debatable (Debattera Mera) kommer ett tokroligt debattspel för personer som tror de har lösningen på allt som är fel med världen.

Hur man spelar
I Everyone’s an Expert försöker 3-6 spelare komma på utanför boxen-lösningar på stora världsproblem. Det finns dock en hake, de måste basera sina idéer på två slumpmässigt utvalda nyckelord, något som gör uppgiften betydligt svårare och mycket roligare.

En spelare i varje omgång agerar investerare och satsar 100 och 50 miljoner dollar på den bästa och nästa bästa idén. Spelaren med mest pengar när spelet är slut vinner.

Everyone’s an Expert är enkelt att lära sig, snabbt att spela, och passar perfekt som isbrytare på fester, något att göra på kompismiddagen, eller som avkoppling när ni är trötta på stora krångliga spel under spelkvällen. Och vem vet, ni kanske kommer på en idé som faktiskt löser ett problem? De riktiga experterna kan uppenbarligen inte lösa våra problem, så nu är det upp till dig att kliva fram och visa var skåpet ska stå.

Observera att ni kommer diskutera, och ibland skämta om, både allvarliga och kontroversiella ämnen. Om du gillar mörk humor är det här spelet för dig, men vi rekommenderar att du spelar med personer som du känner väl.

Innehåll:
1 timglas.
50 problemkort.
80 lösningskort med 480 nyckelord.
34 investeringskort.
1 kort för investeraren.
1 regelhäfte.

Speltid: 30 - 60 minuter.

Språk: Engelska.

Mått på förpackning: 16,5 x 10 x 3,4 cm.

Tillverkare: Mindmade (www.mindmade.com).