Tycker du att majoriteten av alla politiker är ute och cyklar? Eller spenderar du nätterna på olika Internetforum för att bevisa att just DIN åsikt är den rätta? Då är det här spelet för dig.

Nu kan du äntligen bevisa för din familj och dina vänner att du kan vinna vilken diskussion som helst, oavsett ämne och vilken sida du står på.

Testa livet som politiker
I Debattera Mera är alla spelare politiker som turas om att debattera både seriösa och oseriösa ämnen som till exempel "Borde organdonation vara obligatoriskt efter döden?" eller "Hindrar foliehattar utomjordingar från att läsa dina tankar?"

Varje omgång väljs två spelare ut att vara antingen för eller emot en fråga, och efter en livlig diskussion röstar de andra spelarna på vem de tyckte vann debatten.

Men det finns en hake
Ingen politiker skulle ju komma på tanken att kliva in i en debatt utan en plan, och som tur är har din knivskarpa assistent klurat ut några riktigt bra strategier som tveklöst kommer se till så att du går segrande ur striden.

Innan debatten drar du två strategikort utan att visa någon annan, och du MÅSTE sedan följa välkända strategier som till exempel ”Förneka allt”, ”Gå till personangrepp” eller ”Använd påhittad vetenskap” under hela debatten.

Debattera Mera är ett tokroligt partyspel för 3 till 16 vuxna spelare, men bara en kan bli debattkung eller drottning.

Video som beskriver hur man spelar:
https://youtu.be/xMBRUqq6nE8

Videon är för den engelska versionen av spelet.

Innehåll:
1 timglas.
93 ämneskort (465 ämnen).
60 strategikort (240 strategier).
1 moderatorkort.
1 JA-kort.
1 NEJ-kort.
8 ”Rösta ja”-kort.
8 ”Rösta nej”-kort.
8 ”Jag känner pressen” / "Jag avgår"-kort.
1 regelhäfte.

Speltid: 30 - 120 minuter beroende på antal spelare.

Språk: Svenska.

Mått på förpackning: 16 x 10 x 3,6 cm.

Tillverkare: Mindmade Games (www.mindmadegames.com).