Adventskalender för soffpotatisar

Julen är här, och vi vet vi ju alla vad det betyder. Just det. Tre hundra kilo julmat, 12-timmarspass framför teven och en gigantisk hög med chokladaskar som aldrig tar slut. Och när julen äntligen är över kommer det dåliga samvetet som ett brev på posten tillsammans med ett nyårslöfte om att komma i form igen. Men måste det vara så här varje år? Nej, faktiskt inte.

Med adventskalendern för soffpotatisar har du chansen att bränna de där extra kalorierna FÖRE jul och slippa må dåligt när du sätter i dig Aladdinask nummer tre helt på egen hand. På köpet får du lite bättre kondition och några extra muskler också. Det blir helt enkelt en win-win-win-situation!

Precis som en vanlig adventskalender innehåller adventskalendern för soffpotatisar 24 luckor att öppna, men där slutar också likheterna med en vanlig adventskalender. Bakom varje lucka i den här kalendern hittar du tre fysiska aktiviteter, och du måste välja en av dom att göra under dagen.

Va? Hålla på och träna i december? Ja, lite jobb måste du faktiskt lägga ner för att kunna åtnjuta en jul utan dåligt samvete. Men ta det lugnt, vi vet att december kan vara en stressig månad och för att det ska matcha ditt schema så kan du alltid välja mellan något kort och enkelt eller något lite mer tidskrävande – beroende på hur mycket tid du har den dagen.

De olika aktiviteterna är också designade för att passa de flesta, oavsett hur gammal du är och om du är en riktig soffpotatis eller en lite mer vältränad soffpotatis. Och bäst av allt, du kan antingen använda kalendern själv eller tillsammans med din partner, en kompis, eller hela familjen.

Om du nånsin velat äta oändligt med chokladaskar utan att få dåligt samvete efteråt så har du chansen den här julen! Okej, kanske inte oändligt, men fem-tio stycken ska nog gå bra.

Observera att all text i kalendern är på engelska.

Video som beskriver hur man använder kalendern:
https://youtu.be/jCWJS2ukFAs

Mått på förpackning: 29,7 x 20,9 x 0,4 cm (kalendern viks upp till 29,7 x 62,6 x 0,1 cm).

Tillverkare: Mindmade (www.mindmade.com).